Frilingue Fruška Gora

Letnji Kamp

Frilingue Fruška Gora

Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti Fruške gore, ova planina je idealno mesto za aktivni odmor koji će vas približiti prirodi.

Cilj našeg pedagoškog pristupa jeste da deca zavole učenje stranog jezika, kroz igru i nastavu, koja je prilagođena njihovom uzrastu. Kurseve organizujemo u malim grupama, što omogućava olakšanu interakciju između polaznika i poboljšanje vokabulara.
Takođe, ovaj program spaja decu iz različitih kulturoloških okruženja, učimo ih da prihvate drugačije vrednosti, običaje i tradiciju, a samim tim i steknu nova poznanstva.
Kampovi se održavaju na mestima koja su izdvojena od gradske gužve, bezbedna za izvođenje našeg programa, gde svi naši polaznici mogu maksimalno da se opuste i uživaju, a roditelji bez trunke brige prepuste svoju decu iskusnim liderima i edukatorima.
S ponosom Vam predstavljamo naše ovosezonske JUNIOR i TEEN jezičke programe na Fruškoj gori!

Neka ovo leto, bude leto za pamćenje!

Da li ste spremni?

za leto
koje ćete pamtiti!

Summer Camps po uzoru na američke dečije kampove primenjuje principe rada i aktivnosti koje blagorodno i višestruko deluju na razvij dece. Kombinacija Montesori metoda i sportsko-rekreativnih aktivnosti u prirodi i na čistom vazduhu, celodnevno ispunjavaju raspored naših kampera.

Online prijava
Doručak 9:00
Časovi 10:00 – 13:30
Pauza uz osveženje i užinu 11:30 – 12:00
Ručak 14:00
Čišćenje sobe i kratak predah 15:00
Radionice/izlet 16:00 – 18:00
Večera 18:30
Večernji program 20:00 – 21:00
Odlazak u krevet 22:00 (teen kamp 22:30)

 

JUNIOR program je prilagođen pretežno polaznicima koji pohađaju osnovnu školu bez obzira da li su apsolutni početnici ili imaju određeni nivo znanja iz oblasti odabranog jezika.
Dostupni jezički kursevi: engleski, nemački, francuski i srpski jezik za strance

Smešteni smo u Fruškogorskoj Lugarnici, u simpatičnom seocetu Mala Remeta, nadomak istoimenog manastira. Geografski smo idealno pozicionirani, na svega 45 minuta lagane vožnje od Beograda i 30 minuta od Novog Sada. Komforni apartmani, restoran s tradicionalnom kuhinjom, brojni letnjikovci i terase, kao i dodatni sadržaj u vidu dečjih igrališta i mini ergele ponija će našim polaznicima učiniti boravak prijatnim i nezaboravnim.

Uzrast polaznika: od 8 do 14 godina

TEEN program je prilagođen pretežno polaznicima koji su u završnim razredima osnovne škole i srednjoškolcima. Potrebni nivoi znanja jezika kod polaznika: od A1 do B2
Dostupni jezički kursevi: engleski, nemački, francuski i srpski jezik za strance

O prelepoj prirodi i okruženju kakvo nudi Andrevlje ne treba previše trošiti reči. Ukoliko ga već niste posetili i doživeli naš jezički kamp je prava prilika za to!
Polaznike smeštamo u moderno opremljenim 2-krevetnim i 3-krevetnim apartmanima. Svaka soba poseduje odvojene (singl) krevete, kupatilo s tuš kabinom, TV, klima uređaj I Wi-fi mrežu. Restoran sa ljubaznim osobljem i vrhunskim kuvarima će se potruditi da nam maksimalno udovolji. Dodatne smart sale, kao i prostorije za relaksaciju će nam takođe biti na raspolaganju, pogotovo ukoliko bude bilo kišnih dana. Mnogobrojne terase i letnje bašte dolaze kao “šlag na tortu” i upotpunjuju ovaj predivan ambijent.
Uzrast polaznika: od 12 do 17 godina

Kursevi se sprovode u jutarnjim časovima u prisustvu stranih predavača kao edukatora. Polaznici mogu odabrati učenje engleskog, nemačkog, francuskog ili srpskog kao stranog jezika. Grupe za učenje su manjih dimenzija (od 6 do 8 polaznika) što obezbeđuje kvalitetniji rad i veću posvećenost svakom učeniku. Koncept rada naših predavača – izvornih govornika podrazumeva učenje jezika aktivnom komunikacijom kroz igru i zabavu koristeći savremene audio-vizuelne alate.

Vannastavne aktivnosti. Nakon časova nastavljamo druženje uz popodnevne radionice, sportska nadmetanja, razne društvene igre, kao i izlete i ekskurzije u okolini. Jezero Beli Kamen, Vrdnik, Jazak, pešačke ture na Andrevlju, brojni manastiri, izletišta, panoramske vožnje kroz planinu su samo neke od naših sigurnih letnjih avantura. Takođe postoji mogućnost odlaska u Aqua park Petroland!
-Večernje jednočasovne zabave služe za opuštanje od uzbudljivog dana. Logorska vatra uz pečenje kukuruza i lagani zvuk gitare, karaoke ili kviz će nam poslužiti da u dobrom raspoloženju završimo dnevnu avanturu.

 • Fruška gora JUNIOR
  Termini: 27.06. – 03.07. / 04.07. – 10.07. Popunjeno / 11.07. – 17.07. / 18.07. – 24.07. / 25.07. – 31.07.2021
  Cene:
  1 nedelja: 325 eura
  2 nedelje: 620 eura

 

 • Fruška gora TEEN
  Termini: 04.07. – 10.07. / 11.07. – 17.07.2021. Popunjeno
  Cene:
  1 nedelja: 350 eura
  2 nedelje: 680 eura

Popust za dvoje:
1 nedelja – 20 eura po polazniku
2 nedelje – 30 eura po polazniku

Galerija