O nama

Special Travel Agency sa svojim departmanima Work and Travel GROUP i Puzzle Group godišnje ima preko 4000 mladih i studenata koji su učesnici raznih programa širom sveta, godinama smo lideri u regonu u programima kulturno edukativnog karaktera.

 

Work and Travel GROUP se bavi radnim programima i putovanjima za studente i mlade. Svojih 10 predstavništva za sada ima u 6 zemalja širom Evrope i to u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj i Grčkoj. U proteklih 13 godina poslali smo vise od 12.000 učesnika na Summer Work and Travel, Internship/Trainee i Summer Camp program koji se odvijaju na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Trudimo se da stalno uvodimo inovacije i kreiramo nove kultuno edukativne programe u kojima bi deca i mladi mogli da učestvuju i  da steknju nepocenjivo iskustvo.

Puzzle Group se bavi organizovanjem putovanja za mlade kao što su letovanja, zimovanja, posete najvećim Evropskim gradovima i prestonicama, kao i organizovanjem dalekih destinacija.

 

Naši partner u SAD-u je najveća svetska kompanija i lider u organizaciji programa kulturne razmene koja je osnovana 1947. godine – COUNCIL ON INTERNATIONAL EDUCATIONAL EXCHANGE sa kojima sarađujemo u sprovođenju raznih kulturno edukovanih programa. U saradnji sa partnerima iz SAD godinama šaljemo mlade da leto provedu radeci u  tradicionalnim letnjim kampovima u SAD kao predavači i savetnici koji uče decu različitim veštitama. S obzirom na veliko iskustvo koje posedujemo, želimo da prenesemo duh tradicionalnih američkih kampova u Srbiju i da omogućimo našoj deci da se razvijaju na pravi napčin i da usvajaju prave životne vrednosti.

 

Svaka agencija/ kompanija koja se bavi organizovanjem putovanja i raznih programa po Zakonu o Turizmu mora posedovati OTP licencu izdatu od insitucija države Srbije kao i polisu osiguranja. Naša agencija poseduje licencu za organizovanje turističkih putovanja OTP 32/2020 kategorije A25.

Naša agencija je osvojila treće mesto u izboru za najbolju društveno odgovornu kompaniju u kategoriji svih malih i mikro preduzeća u Srbiji u organizaciji privredne komore Srbije.

icon-1.png

O nama

Naša agencija poseduje licencu za organizovanje turističkih putovanja OTP 108/2021 kategorije A.
icon-2.png

Adresa

Resavska 16a, Beograd Njegoševa 2 (kod katedrale) Novi Sad
icon-3.png

Kontakt

Radno vreme: 10:00 – 17:00Kontakt: 060/7675011Jezički kampovi: 069/731677

summer-camp © 2024. All rights reserved.