North Star

Letnji Kamp

North Star Palić

Palić predstavlja najveće prirodno jezero u Srbiji i udaljen je svega 8km od Subotice. Prema verovanjima meštana, jezero je nastalo od suza pastira Pavla koji je tu izgubio svoje stado i upravo zbog silnih suza je voda nekada bila slana. Jezero je prečnika oko 5km, najveće dubine 3,5m, a obala je duga 17km i uređena je celom svojom dužinom.
Postoji mnogo razloga da Palićko jezero lično doživite koliko god imali godina i kakva god da su vam interesovanja!
Park prirode “opasan” oko jezera pruža mogućnost organizovanja atraktivnih pešačkih tura. Uz samo jezero je uređena plaža i šetalište sa pregršt restorana, kafića, hotela i sportskih terena. Akva park, sportovi na vodi, ZOO vrt, vinarije, salaši kao i mnoge manifestacije tokom letnjih meseci čini Palić veoma egzotičnim turističkim mestom, a samim tim i idealnim za organizovanje različitih tematskih kampova za decu.

Smeštaj u kojem će boraviti polaznici našeg kampa se nalazi na izvanrednoj lokaciji, na svega 150m od Akva parka i 200m od šetališta. Odmaralište poseduje moderno opremljene apartmane sa kupatilima, restoranom i dodatnim objektima za organizovanje raznih aktivnosti. Sve prostorije su klimatizovane i pokrivene wi-fi mrežom. Sobe su sa 2, 3, 4 i 5 kreveta. Veliki restoran, učionica, amfiteatar na otvorenom su sastavni deo ovog objekta.

Ovaj kamp je rezervisan za decu uzrasta od 6 do 12 godina a pored sportsko rekreativnih aktivnosti bitnu ulogu u ovom kampu imaju i Montesori metode.

Neka ovo leto, bude leto za pamćenje!

Da li ste spremni?

za leto
koje ćete pamtiti!

Summer Camps po uzoru na američke dečije kampove primenjuje principe rada i aktivnosti koje blagorodno i višestruko deluju na razvij dece. Kombinacija Montesori metoda i sportsko-rekreativnih aktivnosti u prirodi i na čistom vazduhu, celodnevno ispunjavaju raspored naših kampera.

Online prijava

7:30 ustajanje, spremanje kreveta, higijena
7:45 jutarnja gimnastika i razgibavanje u dvoristu ispred hotela
8:15 dorucak
9:00 prva aktivnost .
10:30 užina, zatim kratka pauza
11:00 druga aktivnost.
12:45 ručak i odmor
14:00 treća aktivnost
15:30 užina i kratka pauza
16:00 četvrta aktivnost
17:30 kraj predavanja, tuširanje i presvlačenje
18:30 večera
19:00 Večernje aktivnosti
21:00 odlazak u sobe i spavanje

Aqua Park čije je otvaranje najavljeno za naredno proleće se nalazi na samo 200m od smeštaja. U okviru parka nalazi se 5 otvorenih i isto toliko zatvorenih bazena napunjenih kombinacijom termo-mineralne i obične vode.

Zoo Vrt se nalazi na oko 2km od smeštaja i prostire se na površini od oko 10ha. U parku raste preko 270 vrsta drveća i žbunja od kojih su mnoge retke i egzotične vrste. Naši kamperi će imati priliku da vide preko 65 vrsta životinja.

U cenu kampa su uključeni ulazi u Aqua Park i Zoo Vrt.

Sportsko-rekreativne aktivnosti u ovom kampu su osmišljene tako da u proseku čine dva bloka različitih aktivnosti tokom jednog dana.

Šatnja oko jezera, boravak na svežem vazduhu, učenje i upoznavanje okoline kroz aktivnosti u prirodi su predosti boravka na jezeru i sadržaj koji će biti često zastupljen u rasporedu naših kampera.

Na sportskim terenima i zelenim površinama u okviru smeštaja biće organizovane sportske aktivnosti koje će pokrenuti i razdrmati mališane a neke od tih aktivnosti su: igre bez granica, streličarstvo, bubble fudball, nadvlačenje užeta, između dve vatre, frizbi golf, velike praćke kao i nadmetanja u nekom od sportova za one najupornije i sa najviše energije.

U našem kampu, vaše dete ima sve prostorne i resursne uslove za Montesori učenje koje će u proseku činiti dve aktivnosti tokom dana a što znači  – imati funkcionalno, upotrebljivo znanje, koje se stiče:

– putem iskustvenog učenja,

– putem upoznavanja stvarnog, realnog sveta, kroz neposredno upoznavanje, istraživanje, preispitivanje,

– dete najbolje uči od druge dece

Takvo učenje je omogućeno kroz sadržaje:

–    Oko mene priroda (životinjsko carstvo i biljni svet);

–    Matematika u prirodi;

–    Montesori aktivnosti kroz kreativno stvaranje;

–    Pišem moju priču i sl

Organizacija Montesori radionice nudi mogućnost:

–          za samostalan izbor aktivnosti;

da ponuđeni sadržaj dete istražuje u odnosu na svoje interesovanje, uzrast, sposobnosti – na viši nivo složenosti

Nakon dobro isplaniranog i ispunjenog dana a nakon večere sumiraćemo utiske sa našim kamperima, izlagati planove za naredni dan, ali i iskoristiti priliku i odigrati neke društvene igre, filmsko veče, karaoke, limbo dance, muzičke stolice, karneval/maskenbal, logorska vatra ili baviti se astronomijom posmatrajući prelepo nebo iznad Palićkog jezera…

Termini: 03.07.-09.07.2022.,  09.07.-15.07.2022.,  15.07.-21.07.2022.
Cena: 289eur 269eur (early bird discount) *sa ulazom u Zoo Vrt i Aqua Park

Cena aranžmana obuhvata:

* 6 noći pun pansion i užina

* Autobuski prevoz

* Boravišna taksa

* Sve aktivnosti tokom kampa

* Uslugu vodiča

* Lekarski nadzor

Cena aranžmana ne obuhvata:

* Fakultativni izleti

* Individualni troškovi putnika

Galerija

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

icon-1.png

O nama

Naša agencija poseduje licencu za organizovanje turističkih putovanja OTP 108/2021 kategorije A.
icon-2.png

Adresa

Resavska 16a, Beograd Njegoševa 2 (kod katedrale) Novi Sad
icon-3.png

Kontakt

Radno vreme: 10:00 – 17:00Kontakt: 060/7675011Jezički kampovi: 069/731677

summer-camp © 2024. All rights reserved.