Letnji kampovi

O Nama

Summer camps

Po uzoru na američke dečije kampove primenjuje principe rada i aktivnosti koje blagorodno i višestruko deluju na razvij dece. Kombinacija Montesori metoda i sportsko-rekreativnih aktivnosti u prirodi i na čistom vazduhu, celodnevno ispunjavaju raspored naših kampera.

neke od

Aktivnosti

ovogodišnji

Letnji kamp

img_1.png

Palić

Palić predstavlja najveće prirodno jezero u Srbiji i udaljen je svega 8km od Subotice. Prema verovanjima meštana, jezero je nastalo od suza pastira Pavla koji je tu izgubio svoje stado i upravo zbog silnih suza je voda nekada bila slana. Jezero je prečnika oko 5km, najveće dubine 3,5m, a obala je duga 17km i uređena je celom svojom dužinom.
img_1.png

Zlatibor

Zlatibor je jedna od naših najpoznatijih i najposećenijih turističkih centara koji se nalazi u jugozapadnoj Srbiji. Najviši vrh Zlatibora je Tornik sa 1496m. Pozicioniran na mestu gde se ukrštaju Mediteranski i kontinentalni vetrovi pa samim tim mnogi ovu planinu nazivaju vazdušnom banjom Srbije. Veliki broj sunčanih dana bez većih temperaturnih kolebanja, nadmorska visina čine ovu planinu savršenim mesto za organizaciju dečijih kampova.
img_1.png

Salaš Katai, Mali Iđoš

Salaš Katai je smešten u površinski najmanjoj opštini u Vojvodini. Salaš je krenuo sa radom 1995. godine i trenutno može da obezbedi prenoćište za 80 gostiju. Amfiteatar, dvorište sa bezbednim igralištima, farma sa domaćim životinjama samo su od nekih privilegija koje poseduje ovaj salaš.
umetnost, sport & mnoštvo drugih aktivnosti

Tvoje idealno leto uz Summer Camp

Prijavi se odmah
icon-1.png

O nama

Naša agencija poseduje licencu za organizovanje turističkih putovanja OTP 108/2021 kategorije A.
icon-2.png

Adresa

Resavska 16a, Beograd Njegoševa 2 (kod katedrale) Novi Sad
icon-3.png

Kontakt

Radno vreme: 10:00 – 17:00Kontakt: 060/7675011Jezički kampovi: 069/731677

summer-camp © 2024. All rights reserved.